lördag 6 februari 2010

Då är det nytt år igen!!!

Det är hemskt vad tiden rusar iväg! Nyss var det massor med helger och en massa måsten som skulle göras. Mellan varven hann jag med lite stickning på "dö"-tunna stickor, 1,25 mm och hela 5 st var inblandade.

Hade fått tag på en liten gullig bok med roliga små projekt. Beslöt mig för att sticka en variant av handleds-handvärmare med flätade "korvar".

Ja, jisses, det vart pilligt och tog låååång tid. Orden som kom ur munnen när jag tappade någon av de pyttesmå maskorna "värmde" gott!

Snacka om att känna sig som om man hade tummarna mitt i handen!!! Men till slut blev dom färdig stickade och det var "bara" att fästa 2 x 15 ändar på varje mönsterparti och handledsvärmare!!! Här ser ni dom.

Den extra "korvringen" runt tummen är helt och hållet av min design men den fungerar jättebra.

"Glömde" tala om att det går åt 16 st små säkerhetsnålar för att klara av flätningsarbetet. Dessutom består varje snodd av 5 maskor!

Kram
Ann

2 kommentarer:

Birgith sa...

Snyggt! Lite för pilligt för mig men färgen gillar jag.

Hultaflickorna sa...

Yepp, dom var "dö-pilliga" doma dära snoddarna MEN på pulsvärmare nr 2 gick det ganska fort!!! Så man lär sig tygligen. Har inte bestämt mig än om jag skall sticka sockarna också!!! Fanns också benvärmare men sådant är väl lyx??? Och med tanke på att det var svårt att hantera 16 snoddar så vågar jag inte tänka på hur många som skall till på benvärmarna!!!