måndag 24 maj 2010

Tidsbrist???

Hallelojsan igen,
Nu har tiden rusat ifrån mig och allt jag vill göra. Det har dock hänt en hel del i Hulta sedan sist. Vi har fått klippt alla fåren, vi har fått alla årets lamm, vi har varit på konstresa till Skåne, jag har varit på Camp PluckyFluff i Lillehammer (Norge) och grävlingen (husse) har snart grävt igenom och klippt fram vår fina trädgård. Kvar är "bara" resa till Tallin till helgen med SPF.

Mycket har fått stå över p g a den lilla ork jag har. T ex var vi och hämtade en stickmaskin nere i Hörby i Skåne. Den står nu och väntar på att bli ordentligt upptäckt. Kommer mer om den längre fram. Har massor av intressanta fibrer och filmer från Lillehammar att upptäcka och njuta av. Dessutom har jag varit ute på Ebay.UK och handlat massor av litteratur till nya stickmaskinen. Så här finns att göra minst hela sommaren.

Och så förstås, har den stora intentionen att uppdatera bloggen så nu är det STORA KETCHUP VARNINGEN!!!
Kram Ann

1 kommentar:

April sa...

Hej! Ketchupen slog till på min blogg idag. Färska bilder på gamla saker. Hur går det med Per Persson-dag? Har ni planerat? Eller har tidsbristen pinat er alla? Jag känner igen det. I vart fall, hitta en tid, jag vill träffa er! Men inte 12 - 18 juli, då ska jag till Sätergläntan. Ha det gott!