fredag 5 mars 2010

Ny bloggräknare - YESS!!!

Den gamla bloggräknare hade nog dött så matte har fixat en ny från ett annat ställe. Visserligen lite väl liten men hon lovade kolla om det gick att få en större för fårögon.

Det nya stället heter BlogCounter och finns här om nu någon annan behöver fixa till sin blog.

Så nu är jag ett lyckligt får igen!!! Sprudiluttande hoppihejsanna kramar Beppe

4 kommentarer:

April sa...

Ja, jag var i Borås. Jag försökte och lyckades nog nästan övertyga museiledningen till att arrangera sticka-på-gammal-stickmaskin-kurs. Jag tror mamma har just en sån gammal grovstickare, Per Persson. Ska skriva på min blogg så fort jag har tid.

Anonym sa...

Hej!
jag heter Ebba och bor på en gård i Helsingland.Jag stickar på maskin. På vinden i den gamla helsingegården har vi hittat en gammal sockstickningsmaskin. Märket är Favorit. Jag såg i din blogg att du höll på renovera en sådan. Då vet du eller kanske har en manual. Jag är på jakt efter en manual. Vet du var man kan få tag i en...
Med hopp om hjälp.
Ebba
E-adress: ebbar@sverige.nu

frisky frog sa...

Hej! Precis som tidigare kommentar är jag på jakt efter en instrultionsbok till min Favorit. Jag betalar gärna för en kopia.
Hör gärna av dig.
friskyfrogmade@gmail.com

organic-lizzi sa...

Hei Ann & takk for sist:-)
Bra du sendte melding om hvor vi kunne finne bloggen din så jeg har kunnet nyyyte bildene av dine utrolig vakre får...& annet...
Vi snakkes:-)
Fiiin kveld & Klem Randi