tisdag 2 juni 2009

Ufo:n av alla de slag

Tänk att jag inte är ensam om att samla på mig s k ufon!!! Har i surfandet på andra trevliga människors bloggar upptäckt att även dom har ufon.

Det är så mycket man vill men inte riktigt har ork att göra. Känns situationen igen??? Man ser något kul och vill göra, vill göra... Påbörjar och kommer en bit och så kommer något emellan, det man håller på med läggs åt sidan och råkar det dessutom "läggas på ett bra ställe" så är det borta ur medvetandet och har förvandlats till ett UFO!!!

Städade mitt garnlager - yepp har en ansenlig mängd färdigspunnet nu - och hittade och sorterade ner nästan en hel 70 liters plastback med "okända" ufon. Har redan repat upp och börjat sticka om ett par till "något helt annat" - gissa vad? Jo, raggsockar i karamellfärg. Kalla det omvandling från trekants poncho till sockar.

Har just upptäckt att jag skapar ufon även till den här bloggen!!! Så stor ketchup varning är härmed utfärdad!!! Mina samlade inlägg kommer inom kort "på en blogg nära dig!"

Hoppas på bättring kan man ju alltid men...
Kram
Ann

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Ann!
Är det inte märkligt att vi här i denna moderna tid inte ser RIKEDOMEN i vårt mödosamt utvalda och hopsparade lager av garn och ufon. Enligt min erfarenhet är den rådande minimalismen förödande för skaparkraften, en fattigdom för själen. Display your stash with pride! :)/missetina