torsdag 16 oktober 2008

Det är jag som är Beppe!

Beppe story so far..

År 2007 föddes jag och hade otur. Min mamma dog dagen efter och min tvåbenta mamma flyttade in mig i en stor låda i köket.

Henne följer jag efter fortfarande som en stor hund för hon har alltid något gott att tugga på till mig.

Här är en bild från sommaren förra året där jag har sällskap av min hund Emma.

Det kom många tvåbeningar och hälsade på mig och jag gillade alla men ibland blev jag trött och då lade jag mig under trädgårdssoffan.

Min tvåbening matade mig med en STOR flaska och det gick åt massor med mjölk för jag växte fort.

Jag växte och växte och i våras (2008) hade både jag och ullen växt jättemycket. Då fick dom för sig att klippa mig och så här såg jag ut vid det tillfället.

Jag var jätteduktig och mina tvåbeningar berömde mig jättemycket och jag fick massor av godis.

Min ull packade dom ner i en jättestor pappsäck som matte Ann tog med sig till Ulldagen i Uddevalla och SÅLDE. En liten slatt fick hennes kompis Ingrid och resten köpte Lisbeth. Hoppas dom blev nöjda!!!

I år har jag fått sällskap av Bertas årslamm Hälgesson och sedan har vi köpt en ny baggkompis som heter Lasse Liten och är ett skogsfår. Vi trivs jättebra tillsammans!

Det är jag som är längst till vänster och Hälgesson till höger. Lasse Liten är han längst bak som har horn. Han är fortfarande lite blyg.

Sedan har jag en pytteliten tvåbent kompis som heter Alva och som brukar komma och klappa oss och ha med godis. Henne gillar vi jättemycket!

Kram på er
Beppe

Inga kommentarer: